News Flash:

IMAGINI SOCANTE! Cum arata decebal Traian Remes dupa un an de inchisoare. VIDEO cu momentul iesirii din penitenciar

12 Februarie 2014
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Decebal Traian Remes
Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", a fost eliberat din penitenciar, unde a ispăşit un an din pedeapsă, după ce Tribunalul Maramureş i-a admis definitiv cererea de eliberare condiţionată. Decebal Traian Remeş, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul", a fost încarcerat din 25 februarie 2013 la Penitenciarul Baia Mare, iar la jumătatea lunii ianuarie a cerut să fie eliberat condiţionat, motivând că are peste 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă.

Potrivit vechiului Codul Penal, în cazul condamnatului care a împlinit vârsta de 60 de ani se poate dispune eliberarea condiţionată după executarea efectivă a unei treimi din durata pedepsei, în cazul condamnării care nu depăşeşte 10 ani. Noul Cod penal stipulează, în acelaşi caz, că deţinutul poate fi eliberat după ce a executat jumătate din pedeapsă. Potrivit principiului aplicării legii mai favorabile, Remeş beneficiază de prevederile vechiului Cod penal.

Cu o barbă albă şi o geantă de voiaj, Remeş a mers pe jos câteva sute de metri până la soţie, care îl aştepta în maşină, potrivit ziarmm.ro.

Fostul ministru nu a vrut să declare nimic ziariştilor, acesta părând afectat dupa regimul de detenţie. 

Galerie Video


ziarmm ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0983 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026648 (s)