News Flash:

Politistii timisoreni vor fi la datorie de Rusalii

10 Iunie 2022
282 Vizualizari | 0 Comentarii
politisti timisoara


    In perioada 10 - 13 iunie, cu prilejul sarbatoririi Rusaliilor, peste 200 de politisti vor actiona zilnic in judetul Timis pentru prevenirea oricaror evenimente negative.

Astfel, vor fi asigurate masuri pentru mentinerea ordinii publice in locurile aglomerate, zona lacasurilor de cult si in zonele de agrement.

Politistii vor desfasura actiuni punctuale in zona barurilor, teraselor si cluburilor, in vederea prevenirii faptelor antisociale.

Totodata, precizam faptul ca alaturi de jandarmi, vom fi prezenti si la festivalul Vest Fest, scopul nostru fiind prevenirea evenimentelor deosebite si recomandam tuturor participantilor sa fie responsabili, sa dea dovada de maturitate in luarea deciziilor, iar pe primul loc sa puna doar distractia. Alaturi de noi si printre dumneavoastra se vor afla si politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara insotiti de cainii specializati in depistarea substantelor psihoactive.

In scop preventiv, ii veti gasi acolo si pe reprezentantii Agentiei Nationale Antidrog care vor desfasura activitati de informare a tinerilor cu privire la efectele si consecintele consumului de droguri, tinerii avand posibilitatea sa testeze ochelarii care simuleaza efectele consumului de droguri si alcool.

De asemenea, pentru a ajunge in siguranta la destinatie, recomandam in continuare sa nu va grabiti, sa respectati regulile de circulatie, regimul legal de viteza si sa nu urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice.

Politistii rutieri vor actiona pe caile de acces ce converg spre zonele de agrement, in punctele cu risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens pentru dirijarea, fluidizarea, controlul circulatiei rutiere si pentru combaterea accidentelor si blocajelor rutiere.

Sa nu uitam ca a inceput vacanta mare, fapt pentru care tinerii au liber la distractie, iar noi le recomandam sa fie responsabili in deciziile pe care le iau, privitor la modul si alaturi de cine aleg sa isi petreaca aceste zile de vacanta.

Efectivele de politie, care participa la misiuni in aceasta perioada, vor actiona pentru prevenirea, descurajarea si combaterea faptelor antisociale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006522 (s)