News Flash:

Prefectura Timis anunta pagube de milioane de lei cauzate de furtunile din ultimele saptamani

10 Iunie 2022
450 Vizualizari | 0 Comentarii
pagube furtuna foto generica

Prefectura Timis, prin prefectul Mihai Ritivoiu anunta pagube de milioane de lei facute de furtunile din ultimele doua saptamani. In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta organizat ieri a fost aprobat alocarea sumelor necesare acoperirii costurilor pentru reparatii. Suma a fost aprobata si va fi inaintata catre Guvernul Romaniei care va gasi sursa de finantare 


La capatul a doua saptamani grele, am finalizat evaluarea pagubelor produse in Timis de furtuna si grindina de acum doua saptamani. Am aprobat astazi in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta valoarea estimata a pagubelor din localitatile Cenei, Nadrag, Uivar, Victor Vlad Delamarina, Sanpetru Mare, Peciu Nou, Lovrin si Sanmihaiu Roman: 5.087.479 lei. Suma va fi inaintata Guvernului pentru alocarea resurselor financiare si despagubirea localitatilor. 
Ca urmare a furtunilor de astazi, echipele noastre vor fi din nou in teren, pentru o noua investigatie. Asigur comunitatile locale ca suntem alaturi de ele si ca ne vom misca cat putem de repede. a explicat Mihai Ritivoiu, prefectul judetului Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008183 (s)