News Flash:

Vom plati mai multi bani pentru apa si canal in Timisoara! Cu cat vor fi majorate preturile

9 Iunie 2022
671 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet 728x336


Timisorenii vor plati mai mult pentru apa si pentru canal dupa ce Aquatim a solicitat acest lucru in sedinta Consiliului Judetean Timis. Operatorul solicita o crestere de 15% pentru ca in tara au crescut simtitor costurile la energie, gaze si combustibil. Alin Nica a transmis faptul ca decizia se va supune sub aprobare catre AGA. Presedintele CJ Timis mentioneaza faptul ca majorarea este justificata de operator:


„Am primit de la Aquatim o solicitare de majorare a tarifelor, tinand cont de inflatie si de ceilalti indici de crestere a preturilor la combustibil, energie si as amai departe. S-a facut o justificare, asa cum fac toti operatorii, am avut si cazul cu Retim, a fost verificata si de ADI si de CJT, iar rezultatul este ca se va propune in AGA pentru aprobare„, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis, in sedinta de plen de joi.

Andrei Cotetiu, consilier judetean PNL a transmis faptul ca este necesara o astfel de majorare pentru ca au crescut costurile de productie. De altfel, planul tarifar a fost aprobat de Ministerul Fondurilor Europene dar si de catre ANRSC.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005277 (s)