News Flash:

Capitala si 17 judete au intrat sub cod galben de ploi puternice. HARTA

28 Iunie 2018
868 Vizualizari | 0 Comentarii
cod

Capitala si 17 judete sunt sub cod galben de ploi puternice, in vigoare pana joi seara. In vigoare este si o informare meteo de ploi, vant si grindina pentru cea mai mare parte a tarii, pana vineri dimineata.


Joi, pana la ora 23.00, Bucurestiul si judetele Arges, Bacau, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Ilfov, Neamt, Prahova, Suceava, Tulcea si Vrancea sunt sub cod galben de ploi puternice.
Pe parcursul zilei de joi, in Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Transilvaniei, sud-vestul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Orientali vor fi perioade in care va ploua insemnat cantitativ.


Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de 20...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Meteorologii mentioneaza ca va continua sa ploua in majoritatea regiunilor pana sambata.
Incepand de joi de la ora 23 pana vineri la ora 10, temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de munte, precum si in sudul, estul si local in centrul tarii cantitatile de apa vor depasi 15 - 20 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

Vor fi mai ales averse care pe arii restranse vor avea si caracter torential si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Izolat vor fi conditii de grindina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)