News Flash:

S-au finalizat lucrările la Parcul Humulești

Copiii din zona Ciarda Roșie se pot bucura de un parc modern

25 Octombrie 2023
169 Vizualizari | 0 Comentarii


Parcul Humulești din cartierul Ciarda Roșie din Timișoara a trecut printr-o modernizare, astfel încât copiii pot acum să se bucure de echipamente de joacă într-un mediu sigur.

Primăria Timișoara a finalizat cu succes lucrările de renovare a Parcului Humulești, oferind astfel copiilor din zona Ciarda Roșie o oportunitate de a se distra într-un spațiu modernizat.

„Toate locurile unde se află echipamentele de joacă au fost asigurate prin montarea pavajelor din tartan și a fost montată mult așteptata masă de tenis. De asemenea, a fost deschisă o nouă intrare în parc, astfel încât accesul este mai ușor, îndeosebi pentru părinții care vin cu copii mici în cărucioare și pentru persoanele în scaun cu rotile”, a transmis instituția.

În ultimul an, Primăria Timișoara a efectuat diverse investiții în cartierul Ciarda Roșie. Printre acestea, se numără reabilitarea terenului de sport al Școlii Gimnaziale Nr. 20, refacerea aleilor, pavarea mai multor străzi, crearea de locuri de parcare în apropiere de școală, dispensar și biserică, precum și plantarea a peste 20 de arbori, printre care mesteceni, platani, tei și arțari, în colaborare cu copiii din zonă, în jurul școlii.

„Am introdus acest rol de manager de cartier ca o noutate în administrația publică din România pentru ca cetățenii să cunoască în mod direct persoana care se ocupă de gestionarea, în mod activ, a relației lor cu primăria. Managerul de cartier vede care sunt problemele specifice ale cartierului și mediază soluționarea acestora, cu implicarea serviciilor de specialitate ale municipalității. M-am bucurat de semnalele pozitive primite de la cetățenii din Ciarda Roșie cu privire la rezolvarea unor probleme punctuale în cartier, tocmai cu ajutorul managerului de cartier”, a afirmat primarul Dominic Fritz.
La Primăria Timișoara, există cinci inspectori specializați care îndeplinesc funcția de manageri de cartier, în cadrul Serviciului Guvernanță Participativă și Management Cartiere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005566 (s)