News Flash:

O veste bună!

Elevii Colegiului Național C.D. Loga din Timișoara au acum acces la facilități sportive de calitate

25 Octombrie 2023
146 Vizualizari | 0 Comentarii


Colegiul Național C.D. Loga, situat în inima orașului Timișoara, beneficiază acum de un teren de sport nou, ca rezultat al unei investiții realizate de administrația locală.

Elevii înscriși la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara au acum acces la facilități sportive de calitate, datorită eforturilor Primăriei Timișoara, care a inaugurat recent un teren de sport nou pentru această instituție de învățământ din centrul orașului.

„Teren de sport nou-nouț la Colegiul Național C.D. Loga! Elevii se vor antrena, vor concura și își vor dezvolta abilitățile în sporturi precum fotbal, baschet și badminton”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Ruben Lațcău afirmă că în cursul acestui an, Primăria Timișoara a efectuat lucrări la mai multe școli din oraș.

„Am reabilitat curțile de la Liceul Ferdinand, Liceul de Arte și Școala Gimnazială 20, am demarat reparații la GPP 14, 28, 31, 45, 48 și 53, precum și la Școlile Gimnaziale 4, 18, 20 și 21. Este vorba de lucrări de reparații la săli de clasă, săli de mese, la instalații, dar și de amenajări pentru câteva grupe noi de creșă. La două licee, Calderon și Shakespeare, sunt acoperișuri complet noi, iar la Liceul Sportiv și CNB am reparat un teren, respectiv o sală de sport”, a precizat viceprimarul Timișoarei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007260 (s)