News Flash:

Pericol de explozie la o benzinarie din Timisoara

25 Octombrie 2013
1394 Vizualizari | 0 Comentarii

Un rezervor de la o stație de benzină Lukoil a luat foc seara aceasta la Timișoara. Acesta s-a aprins de la o scanteie sărită de la niște muncitori care tăiau în apropiere cu un flex.

Patru autospeciale de stingere au fost trimise în zonă de către ISU Banat. Pompierii au ajuns în stația de benzină de pe bulevardul Eroilor în cateva minute  după ce au primit apelul la 112. A ajuns în zonă și un ofițer din comanda Inspectoratului. Potrivit pompierilor, tot ce a ars au fost niște reziduuri aflate în rezervor. ”Stația de benzină este în curs de dezfactare, iar muncitorii tăiau cu flexul obiectele de fier din incintă. o scanteie a ajuns la rezervor și astfel au luat foc reziduurile de combustibil care se aflau în acesta”, explică Sindia Vlaia, ofițerul de presă al ISU Banat.

 
Ca măsură de precauție, în caz că focul s-ar fi extins, oamenii din perimetru au fost evacuați de poliție. Pompierii însă au reușit să stingă incendiul în numai opt minute, iar ulterior au stropit cu apă locul, pentru a dilua reziduurile.

 


sindia vlaia isu banat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006895 (s)