News Flash:

Azi incepe la Timisoara Romanian International University Fair. Burse de sute de mii de euro pentru studenti

24 Octombrie 2013
1211 Vizualizari | 0 Comentarii

Un numar de 14 universitati si institutii academice din strainatate, prezente la cea de-a VII-a editie a Romanian International University Fair (RIUF), ofera studentilor romani burse în cuantum total de peste 500 de mii de euro. Bursele pornesc de la o mie de lire pe an si pot ajunge chiar la peste 60 de mii de dolari (aproximativ 45 de mii de euro) pentru un program de MBA în Statele Unite ale Americii.

In plus, prestigioase universitati din Europa vor oferi informatii despre taxele de scolarizare, posibilitati de finantare, programele disponibile etc.

RIUF îsi va deschide portile joi, la Hotel Continental, cu o oferta de mii de programe, destinatii cu taxe de scolarizare zero sau burse de pana la 100% din taxa de scolarizare.

Participantii la targ vor avea acces la standurile universitatilor din Marea Britanie, Franta, Germania, Olanda, Elvetia, Danemarca, Ungaria, SUA si Romania, precum si la standuri ale organizatiilor care desfasoara programe de dezvoltare personala si profesionala.

De asemenea, vizitatorii vor putea gasi si oferte de cursuri de limbi straine sau carti de pregatire pentru testele necesare la admiterea în strainatate.

Pentru a naviga mai usor prin lista lunga de universitati, vizitatorii au la dispozitie o platforma în care sa vada ce universitati desfasoara programe din domeniile de interes pentru ei.

La RIUF au loc sesiuni de prezentare, menite sa-i ajute pe cei ce vor sa afle mai multe detalii despre studiul într-o anumita tara sau la o anumita universitate. In cadrul lor vor fi prezentate informatii despre diferitele sisteme academice si particularitatile lor, despre campusurile si activitatile extra-scolare, dar si despre pasii necesari realizarii unei aplicatii la studii în strainatate, precum si despre oportunitatile de cariera si modul în care universitatile îsi ajuta absolventii sa aleaga domeniul potrivit. Aceste sesiuni sunt menite sa le ofere participantilor informatii complete, pe care sa le ia în considerare atunci cand evalueaza programele de studiu si destinatiile potrivite pentru ei.

De asemenea, vizitatorii targului pot sa participe la sesiuni de consiliere gratuita în cariera si pentru realizarea aplicatiei la studii în strainatate. Astfel, pe baza unui test, ei pot afla care sunt domeniile potrivite pentru ei, în functie de aptitudini si pasiuni. Apoi, cu ajutorul consilierilor EDMUNDO, vizitatorii pot gasi programele de studiu din domeniile si tarile care îi intereseaza. In plus, consilierii îi pot sprijini în realizarea unei aplicatii competitive si îi pot ajuta cu toate informatiile necesare pana ajung sa fie studenti internationali. AGERPRES

 


edmundo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006936 (s)