News Flash:

Pensionarii din Resita au petrecut Revelionul mai devreme, inainte de Craciun

27 Decembrie 2013
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
 Peste 400 de persoane din Reşiţa au participat zilele trecute la Revelionul Pensionarilor, organizat special pentru ei de către municipalitate. 

Îmbrăcaţi cu toţii 'la patru ace', pensionarii au dovedit că ştiu să se distreze şi au umplut în permanenţă ringul de dans. Punctuali, pensionarii şi-au făcut apariţia la ora stabilită, la Cantina Colegiului Tehnic din Reşiţa, şi s-au bucurat până târziu în noapte.

'Prin această manifestare devenită tradiţie vrem să le oferim pensionarilor ocazia de a petrece momente plăcute. Participă membrii ai asociaţiilor de pensionari din Reşiţa, dar şi pensionari care nu sunt afiliaţi la nicio organizaţie. În acest fel, Primăria Reşiţa îşi exprimă recunoştinţa pentru cei care au contribuit de-a lungul timpului, prin munca lor, la dezvoltarea municipiului', a declarat Roxana Topală, purtător de cuvânt al Primăriei Reşiţa. 

Formaţia condusă de Pavel Bobeică, solistul vocal Nicu Cărăgin, precum şi Gheorghe Ieremici i-au încântat pe participanţi cu melodii îndrăgite. Astfel, s-a dansat pe toate ritmurile cunoscute, începând cu muzica populară, până la vals, tango sau polka. 

Pensionarii reşiţeni au lăsat grijile acasă şi au demonstrat, astfel, că voia bună şi distracţia nu au vârstă. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007648 (s)