News Flash:

Pe Corina Danila o stie toata lumea, dar pe fiica ei nu a vazut-o nimeni! Ea este Rianna, copilul celebrei prezentatoare de stiri!

8 Octombrie 2017
3202 Vizualizari | 0 Comentarii
corian danila

Prezentatoarea de televiziune Corina Danila este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. Cu toate acestea, vedeta a făcut o excepție și le-a prezentat prietenilor săi virtuali pe fiica ei, Rianna.


Puțină lume știe cum arată fata prezentatoarei de televiziune. Corina Dănilă și-a aniversat fiica, Rianna, ocazie cu care a făcut publică și o imagine cu aceasta.

 

Pe pagina sa de pe o rețea socială, vedeta de televiune a postat o fotografie în care apare moștenitoarea sa. Cele două și-au făcut un selfie, îmbrățișate, în holul teatrului Național Ion Luca Caragiale din Capitală.

b8

Rianna, care acum se află la vârsta adolescenței, este o domnișoară în toată regula. Chiar dacă în poză nu i se vede chipul în totalitate, se observă foarte bine că adolescenta a moștenit frumusețea de la celebra sa mamă.


Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit.

 

b9


prezentatoarea corina danila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006212 (s)