News Flash:

A început numărătoarea inversă

Pe 13 iulie va avea loc la Reșița cel mai spectaculos festival rock din România

15 Iunie 2023
402 Vizualizari | 0 Comentarii


Line-upul pentru Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week este absolut spectaculos, iar pregătirile în Poiana Golului au început.

Numărătoarea inversă până la start-ul celui mai tare festival rock din România a început! Organizatorii au finalizat programul și artiștii de top care vor veni la Reșița și-au rezervat biletele de avion, iar bikerii își pregătesc deja gecile de piele și motocicletele lor puternice. Zilele de 13, 14 și 15 iulie vor fi extrem de zgomotoase pe malul Bârzavei, deoarece pe scena deasupra orașului, cu furnalele sale, vor urca trupe internaționale de renume, precum și rockeri autohtoni talentați. Guano Apes, Massive Wagons, Ad Infinitum, Bucovina, Zdob și Zdub, Altar și Lupii lui Calancea sunt doar câteva dintre trupele pe care nu trebuie să le ratezi în ediția din acest an a festivalului. Poiana Golului va vibra literalmente, iar scenotehnica va fi la cel mai înalt nivel, în timp ce orașul se va anima și va aștepta iubitorii de muzică bună să descopere transformările și frumusețea împrejurimilor, într-un cadru natural de poveste.

Organizatorii au anunțat programul pe zile și au pus în vânzare atât abonamente valabile pentru cele trei zile de festival, la prețul de 200 de lei, cât și bilete de o zi, disponibile la prețul de 100 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro. Pentru detalii despre activitățile din timpul zilei, opțiunile de cazare și alte informații utile, vizitați site-ul oficial al festivalului Custom Resita Festival.

Programul Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week este următorul:

Joi, 13 iulie:

Zolee Vee
The Schnitzels
Lupii lui Calancea
Bucovina
Guano Apes
Vineri, 14 iulie:

Amala
The R.O.C.K
Celelalte Cuvinte
Zdob și Zdub
Ad Infinitum
Sâmbătă, 15 iulie:

Danaga
Glasovi iz Unutrašnjosti
Rezident EX
Altar
Massive Wagons

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006522 (s)