News Flash:

Parc nou inaugurat la Oradea, cu amfiteatru, cascada, parau, un lac

5 Iunie 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
parc salca
Primaria Oradea a dat in folosinta un nou parc numit Salca II, cu cascada, parau si amfiteatru, avand o suprafata de peste doua hectare si a carei amenajare a costat peste 2,3 milioane de lei. 
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Primaria Oradea, daca inainte de inceperea lucrarilor spatiul respectiv era doar o suprafata intinsa acoperita cu balarii si moloz, acum oradenii din zona, si nu numai, se vor putea bucura de toate facilitatile pe care le ofera noul Parc Salca II, respectiv: zone de recreere, lac, labirint, zone de joaca si relaxare, spatii pentru spectacole (zona amfiteatrului), zone de odihna acoperite in cea mai mare parte de pergola si foisoare etc. 
Lucrarile de amenajare a Parcului Salca - etapa a II-a au inceput in 24 august 2015, fiind intrerupte in perioada decembrie 2015 - martie 2016 si reluate in aceasta primavara. Valoarea lucrarilor a fost de 2.350.924,81 lei fara TVA. 
Parcul Salca II se afla in cartierul Nufarul, in prelungirea Parcului Salca I, amenajat tot de primarie, suprafata lor totala fiind de 5,6 hectare. 
Potrivit directorului Directiei Patrimoniu Imobiliar din Primaria Oradea, Popa Lucian, zona a fost gandita in asa fel incat sa aiba cat mai multe zone umbrite si sa detina un amfiteatru unde se vor putea organiza spectacole. 
'Ne dorim ca, din toamna, pe partea opusa pistei de biciclete, sa construim si o pista de alergare din tartan', a spus directorul Directiei Patrimoniu din Primaria Oradea, Lucian Popa. 
La evenimentul de inaugurare au mai participat viceprimarul Huszar Istvan, directorul adjunct a Directiei Patrimoniu, Tunde Benyovszki, reprezentanti ai proiectantului si ai executantului lucrarii de amenajare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006180 (s)