News Flash:

Cinci elevi de la o scoala din Capitala, evaluati de medici dupa ce au acuzat probleme respiratorii

31 Mai 2016
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Cinci elevi de la Scoala nr. 99 din Capitala sunt evaluati, la ora transmiterii stiriii, de mai multe echipe de medici SMURD dupa ce au acuzat probleme respiratorii, anunta oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.
Reprezentantii scolii nr. 99 din Capitala au solicitat ajutor medicilor, printr-un apel la 112, dupa ce mai multi copii au acuzat probleme respiratorii, anunta oficiali din cadrul ISU. Potrivit sursei citate, si un profesor al unitatii de invatamant, in varsta de 70 de ani, acuza dureri de cap, urmand sa fie transportat la spital.
La fata locului au fost trimise cinci ambulante SMURD, medicii gasind cinci copii, cu varste intre 12-13 ani, care acuzau probleme respiratorii. Au fost evaluati la cabinetul medical al scolii iar in cazul a trei dintre ei s-a luat decizia sa fie transportati la Spitalul Marie Curie, mai precizeaza oficialii ISU.
La unitatea de invatamant a fost trimisa si o autospeciala de cercetare de tip CBRN, pentru a identifica evantuale substante care ar fi putut produce problemele elevilor.
Din primele informatii stranse de echipele de interventie, se pare ca elevii se aflau in sala de clasa in momentul in care au inceput sa se simta rau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006824 (s)