News Flash:

Teza de doctorat a lui Robert Negoita va fi analizata

31 Mai 2016
934 Vizualizari | 0 Comentarii
robert negoita
Teza de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoita va fianalizata dupa ce presedintele institutiei care verifica suspiciunile de plagiat a cerut acest lucru in urma dezvaluirilor Emiliei Sercanprecum ca lucrarea ar fi plagiata in totalitate. Seful Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), Ioan Aurel Pop, a cerut, personal, Comisiei de stiinte juridice din cadrul acestei institutii sa se faca verificari referitoare la acuzatia de plagiat in cazul lui Robert Negoita.
"Nu se poate considera ca un articol de ziar poate sta la baza depunerii unei sesizari de catre orice persoana, cu atat mai mult pentru unul sau mai multi membrii ai Consiliului. Totusi, am transmis presedintelui comisiei de stiinte juridice rugamintea de a verifica acuzatia respectiva si de a lua masuri de analizare, de catre specialisti, a lucrarii in cauza", a declarat Aurel Pop.

Acesta a precizat ca regulamentul Consiliului nu contine dispozitii exprese privind autosesizarea in cazul unei suspiciuni de plagiat, insa membrii institutiei pot depune sesizari, la fel ca oricine altcineva. Nu in ultimul rand, intrebat care este stadiul analizei tezelor de doctorat in cazul fostului premier Victor Ponta si fostului vicepremier Gabriel Oprea, Pop a spus ca acestea "se afla la comisia se stiinte juridice, spre verificare si verdict".

teza doctorat robert negoita analizata emiliei sercan cnatdcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0782 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022169 (s)