News Flash:

Dorian Popa a avut o copilarie grea. Cat de mult a muncit pentru primii bani. „Ma duceam prin cartier... ”

7 Decembrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa este cunoscut in mediul online ca fiind vloggerul care nu se uita la bani pentru mofturile lui. Hatz-ul arunca cu miile de euro in stanga si in dreapta. Daca acum se rasfata in lux si traieste pe cai mari, inainte de a deveni celebru, Dorian a muncit din greu si stie cum sa castiga fiecare banut.

opa face bani din piatra seaca, iar pe langa miile de euro pe care le produce lunar din social media, mai vine si Chelutu, patrupedul lui cu alte sute de mii de euro. ”Din vizualizari faci intre 7 si 15.000 de dolari pe luna si daca mai faci si publicitate bine gandita poti sa te duci intre 20 si 40.000 de euro pe luna, deci plus vizualizarile. Te duci undeva intre 30 - 50.000 si daca mai ai si contracte pe un an, cum am eu, sar de o suta lejer”, declara Dorian in podcastul Acasa La Maruta.

„Am inceput sa castig primii bani inca de la 13 ani, cand ma duceam prin cartier si am inceput sa repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anisori, mi-au placut intotdeauna lucrurile legate de informatica, ma pricepeam sa formatez un calculator, sa reinstalez toate serverele, ca pe vremea aia nu era ca acum.

Faceam banuti frumosi, la mine in cartier eram informaticianul de baza. Singurel am invatat, cu internetul pe telefonul fix, de ma certa maica-mea cand nu-i mergea fixul”, ne-a spus artistul, care e si de parere ca „fiecare pas il facem catre un drum bine stablit”. a declarat Dorian pentru Playtech.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006069 (s)