News Flash:

OPRITI MACELUL de pe sosele! Un nou carnagiu in vestul tarii. O soferita a murit dupa ce s-a infipt cu masina intr-un TIR!

13 Aprilie 2017
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Clipboard01
Tot mai multe persoane isi pierd viata pe sosele. Numai in ultimele zile au murit trei oameni. Un preot in Dambovita, un lucrator de la drumuri pe autostrada A1, intre Pecica si Arad, iar ieri a decedat o soferita in judetul Timis. Accidentul teribil de circulatie din Timis s-a produs miercuri seara, pe drumul care leaga Margina de Cosava. O soferita si-a pierdut viata si o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit frontal de un autotren. Vinovata de producerea accidentului este femeia, spun politistii, care a intrat intr-o depasire riscanta, scrie tion.ro.
Accidentul s-a produs pe drumul care leaga Margina de Cosava. Soferita, in varsta de 48 de ani, aflata la volanul unui autoturism Ford, a intrat la un moment dat in depasirea unui autocamion fara sa se asigure, spun politistii. A vazut insa in ultimul moment ca din fata circula un alt autotren al carui sofer nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Ford-ul s-a izbit violent de mastodont, iar conducatoarea auto, dar si pasagera din dreapta, o tanara in varsta de 32 de ani, au ramas incarcerate. Cea de la volan si-a pierdut viata pe loc, iar tanara din dreapta a fost ranita grav. Cele doua femei au fost scoase din masina de pompierii de la descarcerare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005863 (s)