News Flash:

ACCIDENT SOCANT pe autostrada spre Arad. Un lucrator de la drumuri a murit

12 Aprilie 2017
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
Image 24
Update

Barbatul luat cu elicopterul SMURD in urma accidentului produs, marti, pe autostrada A1 Arad-Nadlac, in apropierea orasului Pecica, a decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. 
Este vorba de barbatul ranit foarte grav si intrat in coma dupa ce a fost lovit in plin de un autoturism. 
Potrivit reprezentantilor SCJU Timisoara, din cauza gravitatii leziunilor suferite, la scurt timp dupa ce a ajuns la Timisoara, barbatul a intrat in stop cardio-respirator, iar medicii au fost nevoiti sa declare decesul. 
Acest carambol a fost generat de un incident rutier produs in jurul orei 11,00 pe autostrada A1, in care a fost implicat un automarfar, rasturnat in afara partii carosabilului dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. In scurt timp, la fata locului a ajuns un autovehicul dotat cu macara, trimis sa ridice TIR-ul rasturnat a ajuns la locul incidentului. 
Purtatorul de cuvant al ISU Arad, maior George Plesca, a relatat ca unul dintre muncitorii care au ajuns cu macaraua la locul incidentului rutier a fost izbit in plin de un autoturism care se deplasa spre Nadlac, muncitorul lovit fiind cel intrat in coma. Soferul autoturismului care a lovit muncitorul a coborat din autovehicul, moment in care din spate au mai venit alte doua autoturisme care au intrat in coliziune. Ulterior, si un al patrulea autoturism a avut impact cu una din masinile intrate in carambol, avariile suferite de acesta din urma nefiind foarte importante. 
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, pana la degajarea carosabilului circulatia autovehiculelor fiind deviata pe drumul national DN7 Arad - Nadlac. AGERPRES

In jurul orei 11.00, pe A1 dinspre Pecica inspre Arad, soferul unui TIR – care a declarat ulterior ca volanul autotrenului sau s-a blocat pe stanga -, a spulberat parapetii despartitori, a intrat pe contrasens, traversand cele doua benzi, dupa care s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din fericire, la acel moment, nicio masina nu venea dinspre Arad inspre Pecica. Putin mai tarziu, un vehicul dotat cu macara, care a fost trimis sa ridice TIR-ul rasturnat a ajuns la locul incidentului. Nu cunoastem motivele, insa cert este ca un autoturism l-a lovit din plin pe unul dintre muncitorii sositi cu macaraua. Soferul care a lovit muncitorul a coborat din masina, moment in care din spate au mai venit alte doua autoturisme care au intrat in primul. Muncitorul lovit se afla in coma.
Dupa ce in jurul orei 11.00, un TIR s-a rasturnat pe autostrada A1, segmentul Pecica – Arad, in apropiere de Pecica, alarma a fost data din nou. De aceasta data este vorba despre un carambol, in care sunt implicate trei autoturisme si care s-a petrecut la kilometrul 551, pe A1, tot langa Pecica, scrie tion.ro.
„Carambolul s-a produs la patru kilometri de Pecica, inspre Arad. La locul accidentului au fost trimise un echipaj SMURD de la Nadlac, un echipaj al ambulantei din substatia Pecica si un alt echipaj C2 de la Arad. Pana in acest moment stim doar ca sunt trei victime si trei masini implicate”, a declarat pentru Jurnal aradean/Aradon, dr. Nicoara Raveca Marioara, manager general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)