News Flash:

Lia Olguta Vasilescu: "Vrem sa fiscalizam aproape totul!"

13 Aprilie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Ministrul Lia Olguta Vasilescu a afirmat ca Guvernul Grindeanu nu isi propune sa puna biruri pe romani, ci vrea sa fiscalizeze aproape totul, caci in economia neagra sunt inca multi bani.

"Nu ne propunem sa punem biruri pe romani, dar ne propunem sa fiscalizam aproape totul, pentru ca in economia neagra sunt in continuare foarte multi bani. Numai din TVA daca scoatem din economia neagra 2% din cat nu se colecteaza acum TVA este vorba de 16 miliarde care inseamna exact cresterile de salarii din 2017 si 2018", a spus Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a aratat ca ideea impozitului pe gospodarie nu e noua, ea fiind prevazuta in programul de guvernare.


"Am discutat despre acest lucru in campania electorala. Liviu Dragnea spunea ca impozitul la salarii sub 2.000 de lei va deveni zero, iar peste 2.000 de lei va fi de 10%. Spunea acelasi lucru despre pensii, ceea ce s-a intamplat deja. In ceea ce priveste deducerile, nu stiu cati romani sunt la curent ca si acum se pot face deduceri pe Codul fiscal din 2015. De exemplu, orice salariat isi poate reduce in cuantum de 400 de euro abonamente sau asigurari medicale”, a spus ministrul.

Sursa: antena3.ro 

lia olguta vasilescu guvernul grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008577 (s)