News Flash:

Invitație la concert!

Onyx, legendara trupă de hip-hop din SUA, la Zilele Studenților Timișoarei

5 Martie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii

Trupa de hip-hop legendară Onyx din SUA și artista Erika Isac sunt invitate la festivalul Zilele Studenților Timișoarei.

Onyx este cunoscută ca o emblemă a genului hardcore american. În 1993, trupa și-a lansat albumul de debut, intitulat "Bacdafucup". Albumul a avut un succes remarcabil, primind certificarea de platină de la RIAA (Recording Industry Association of America) și ajungând pe locul 10 în clasamentul Billboard 200, fiind cel mai înalt debut al grupului la acea vreme.

Onyx reprezintă o parte importantă din istoria și cultura globală a hip-hopului și va urca pe scena Zilelor Studenților Timișoarei pe 16 mai, în Complexul Studențesc Timișoara.

Erika Isac, artista momentului, cunoscută pentru provocările aduse societății prin piesa sa "Macarena", va fi prezentă și ea la Zilele Studenților Timișoarei pe 15 mai.

„Cel mai mare festival dedicat studenților din România, Zilele Studenților Timișoarei, va avea loc în perioada 14 – 16 mai, în Complexul Studențesc Timișoara, unde pe participanți îi așteaptă 3 zile pline de muzică, DJs, activități sportive, jocurile copilăriei, cea mai mare bătaie cu apă sau proiecție de film în aer liber”, declară organizatorii.


Festivalul este organizat de către Asociația Festivaluri pentru Tineri și Universitatea Politehnica Timișoara.
Este important de menționat că accesul la eveniment este și va rămâne întotdeauna gratuit!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006473 (s)