News Flash:

Oferta bogata de antichitati si obiecte vintage, la TARGUL COLECTIONARILOR organizat in week-end la IULIUS MALL TIMISOARA

11 Martie 2016
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
AFIS Targ de Antichitati ed 107
In acest week-end, la Iulius Mall Timisoara are loc o noua editie a Targului de Antichitati. De vineri pana duminica inclusiv, colectionarii si toti cei care indragesc obiectele cu o istorie aparte pot alege dintr-o gama bogata de bijuterii, argintarie, ceasuri, monede si bancnote vechi, timbre, portelanuri, tablouri, statuete, oglinzi si decoratiuni diverse. La targ participa aproape 40 de expozanti, anticari prestigiosi din toata zona de vest a tarii. Targul se desfasoara la parterul mall-ului, in zona Centrului Informational.
Tot la final de saptamana, Iulius Mall gazduieste, in premiera, targul Work & Travel Fair, destinat studentilor care vor sa-si gaseasca, pe perioada vacantei, un job atractiv peste hotare. Cele mai importante cinci companii din domeniu prezinta o paleta larga de locuri de munca in domenii diverse, in Statele Unite ale Americii, Europa si Australia. Targul este organizat la demisol, in zona Octogon. 
Vineri, sambata si duminica, intre orele 16.00 - 21.00, pasionatii de gaming si de fotbal au ocazia sa participe la un campionat FIFA 16, dotat cu premii atractive, de la console PS4, la jocuri si vouchere. In competitie s-au inscris deja peste 200 de participanti. Concursul se desfasoara la etajul Iulius Mall, zona Intersport. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004479 (s)