News Flash:

Cat sex trebuie sa faci ca sa fii sanatos

9 Martie 2016
2481 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Expertii britanici au analizat mii de barbati si femei care adora sa faca sex si au constatat ca acesti oameni aratau cu pana la sapte ani mai tineri decat varsta lor biologica.

“Persoanele de toate varstele ar trebui sa fie constiente de faptul ca relatiile intime sunt un adevarat izvor de tinerete”, spune doctorul David Weeks, fost sef al departtamentului de psihologie la spitalul Royal Edinburgh din Marea Britanie si coordonatorul studiului.

Oamenii pe care acesta i-a analizat si a observat ca intineresc vazand cu ochii au declarat in proportie de 50% ca fac amor cu partenerul de trei ori pe saptamana si nu doar de doua ori, asa cum sunt obisnuite cele mai multe cupluri.

Explicatia doctorului Weeks? Endorfinele eliberate  de sex este un factor crucial in conservarea tineretii. In plus, tot endorfinele actioneaza ca un calmant natural, reducand anxietatea. Nici efortul depus in timpul unei relatii intime nu e de neglijat, ci se socoteste ca orice alt exercitiu fizic, cu mari beneficii pentru inima. Cat despre aspectul antinerit al pielii fetei, acesta este rezultatul hormonilor de crestere, care sunt activati cand facem dragoste si care pastreaza piele elastica, minismalizand ridurile.

Potrivit cercetatorilor britanici, asta pare sa fie reteta tineretii fara batranete:  “Sexul nu ar trebui sa fie doar pentru oamenii tineri. Putem intineri doar practicandu-l!”

In plus, sexul e si o buna metoda prin care tii bolile la distanta. Chiar daca aveti o dieta sanatoasa si echilibrata, aveti un risc crescut de atac de cord daca nu faceti miscare. Sedentarismul este unul dintre cei mai importanti factori de risc cand vine vorba de afectiuni cardiovasculare.

Ca sa faceti miscare nu trebuie neaparat sa mergeti la sala, plimbarile pe jos, urcatul scarilor si sexul de 2-3 ori pe saptamana reduc considerabil riscul unui atac de cord.

Tot sexul pare a fi raspunsul si pentru o prostata sanatoasa. La varste curpinse intre 20 si 30 de ani, barbatii pot reduce cu pana la 30% sansele de cancer la prostata daca ejaculeaza de peste cinci ori pe saptamana. Dar si cei mai varstinici pot beneficia de pe urma partidelor dese de amor, deoarece,peste 20 de orgasme lunar sunt asociate cu un risc mult mai scazut de cancer prostatic. Cu cat climaxurile barbatului sunt mai dese, cu atat este acesta mai putin expus unei asemenea afectiuni. (sursa: doctorulzilei.ro)

barbati femei sex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007432 (s)