News Flash:

Ce piete din Timisoara vor fi reabilitate in acest an

9 Martie 2016
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
piata cartan
Reprezentantii Societatii de Piete au pregatit anul trecut proiectul de modernizare, prin „realizarea unei hale pentru comercianti, sub copertina existenta”, iar acum sunt gata sa-l puna in aplicare. Sunt estimate lucrari in valoare de 200.000 de euro, din bugetul societatii.
Pe langa asta, reprezentantii societatii dau asigurari ca vor mai interveni punctual si in alte piete, asa cum se face in fiecare an. Anul trecut s-au facut tot felul de reparatii, „la imbracamintea asfaltica, canalizare, tinichigerie, acoperisuri, platforme pentru gunoi etc., reparatii absolut necesare pentru buna functionare a pietelor”, se arata in raportul Piete S.A. pe 2015.
In acest an, cei de la Piete sustin ca vor interveni si pentru extinderea Pietei de Gros, pe o suprafata de 5 hectare, in cazul in care Primaria Timisoara reuseste sa rezolve problema unui teren, scrie tion.ro. Pentru asta este nevoie insa de fonduri europene.
Cat despre Piata Iosefin, acolo s-ar putea amenaja un loc unde sa fie vandute produsele in vrac: pepeni, varza, cartofi, brazi etc., dar doar in cazul in care Consiliul Local Timisoara ar putea rascumpara terenul din vecinatatea pietei, in suprafata de aproximativ 2.500 mp, unde ar putea fi amenajata si o parcare.
Societatea de Piete S.A. are ca actionar unic Consiliul Local Timisoara si 56 de angajati. Are in administrare 10 piete + piata volanta de la stadion: Iosefin, 700, Badea Cartan, Giroc, Dacia, Doina, Balcescu, Lipovei, Piata de Gros, Soarelui.
Potrivit bilantului societatii pe 2015, Piete S.A. a avut un profit de 508.215 lei, iar veniturile totale au ajuns la 7,76 milioane de lei, mai mici decat cele din 2014, cand au fost putin peste 8 milioane de lei, iar societatea a avut un profit de aproape 690.000 de lei.

piete piata iosefin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005876 (s)