News Flash:

Defectiune la telecabina de la Dealul Cetatii din Hunedoara: 13 turisti, printre care doi copii, au ramas blocati

27 August 2018
676 Vizualizari | 0 Comentarii
telec

13 turisti, intre care doi copii de 6 si 7 ani, au ramas blocati la inaltime, duminica, in telecabina de la Dealul Cetatii, care faciliteaza accesul spre Cetatea Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unei informari transmis de ISU Hunedoara, pompierii deveni intervin pentru salvarea a 13 persoane blocate in telecabina de la Dealul Cetatii.

In telecabina aflata in urcare in momentul producerii avariei se afla 11 adulti si 2 copii, cu varste de 6 si 7 ani.

„Pompierii au decis aducerea in siguranta la sol a turistilor cu ajutorul unei scari culisabile. La coborarea pe scara turistii vor fi asigurati, pentru prevenirea unei accidentari, cu echipament specific de salvare.In sprijinul oamenilor a fost directionat spre telecabina si un echipaj medical cu o ambulanta tip B2. La o prima evaluare turistii nu par a prezenta probleme medicale. Telecabina este blocata pe sina, la mijlocul traseului, la aproximativ 5 metri de la sol”, arata sursa citata.


Ultimul incident similar a avut loc luni, cand 19 turisti au ramas blocati in telecabina de la Dealul Cetatii. Atunci, telecabina s-a blocat din cauza unei scurte caderi de tensiune, urmata de un soc electric, arata Primaria Deva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005962 (s)