News Flash:

Accident cumplit la Satu Mare! Doua persoane au murit dupa ce o masina a iesit de pe sosea si s-a lovit de un copac; pentru a ajunge la victimele incarcerate, pompierii au taiat mai multi copaci. FOTO

26 August 2018
775 Vizualizari | 0 Comentarii
masina

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs in judetul Satu Mare, intre localitatile Livada si Calinesti Oas. Masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a izbit de un copac. Pentru a ajunge la victimele care au ramas incarcerate, pompierii au taiat mai multi copaci si au fost nevoiti sa repozitioneze autoturismul.
Pompierii din Satu Mare au anuntat, duminica, producerea unui accident rutier intre localitatile Livada si Calinesti Oas. 

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Turt si din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare cu doua autospeciale de descarcare si doua ambulante SMURD.
”Interventia a fost una complexa. Pentru a ajunge la autoturismul iesit de pe carosabil, pompierii au fost nevoiti sa taie mai multi copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repozitionare a autoturismului”, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Satu Mare.

Potrivit acestora, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru cele doua persoane gasite in autoturism, acestea prezentand leziuni incompatibile cu viata.
Este vorba despre un barbat in varsta de 30 de ani, aflat la volan, si pasagera din dreapta, o femeie in varsta de 29 de ani.

Politistii au stabilit ca masina a parasit partea carosabila, cel mai probabil din cauza vitezei, si a izbit cu putere un copac.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004945 (s)