News Flash:

Nunta fiului lui Dragnea I Din cauza protestelor anuntate, locul cununiei religioase a fost schimbat/ Primele IMAGINI de la cununia civila oficializata de Firea/ Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov

27 August 2018
581 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea1

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita pana in urma cu putin timp, ci la Snagov. Stefan Valentin Dragnea a avut duminica cununia civila cu Gina Alexandra Tatulescu, ceremonia fiind oficializata de Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al partidului condus de Liviu Dragnea. Cativa protestatari s-au mobilizat si au asteptat cu pancarte, pe marginea drumului catre Palatul Snagov, invitatii la nunta.
Sute de politicieni au fost invitati, duminica, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea si, pe de alta parte, mii de oameni si-au exprimat dorinta pe Facebook de a participa la un protest in fata bisericii in care urma sa aiba loc cununia. Liderul PSD a spus ca refuza sa amane nunta copilului sau.

Insa, in urma unei decizii adoptate in ultimul moment, ceremonia religioasa nu a mai avut loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, ci la Snagov. Noul loc nu a fost stiut pana in ultimul moment. Aproape 5.000 de oameni si-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului de pe Facebook, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intentionau sa scandeze mesaje impotriva liderilor PSD-ALDE prezenti la eveniment, iar din lista invitatilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, Codrin Stefanescu, Daniel Chitoiu, ministrii, primarii municipiilor resedinta de judet, liderii organizatiilor din judete.
Invitatia de nunta trimisa invitatilor arata, initial, ca duminica, la ora 17.30, va avea loc cununia religioasa la Biserica Sfantul Elefterie, iar petrecerea va incepe mai tarziu, la 19.30, la Palatul Snagov.

Cununia civila a fost oficializata de Gabriela Firea

Fiul lui Liviu Dragnea, Stefan Valentin Dragnea, a avut duminica dimineata cununia civila cu Gina Alexandra Tatulescu, fiica de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primariei Generale a Capitalei.

La cununia civila au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea si iubita acestuia, Irina Tanase.

Ceremonia a fost oficializata de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.
Cativa protestatari au intampinat invitatii la nunta cu mesaje anti-PSD

Cativa protestatari au intampinat invitatii la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului catre Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar si cununia religioasa, dupa ce a fost schimbata biserica din cauza mitingului anuntat.

„Nunta cu penali”, „M... PSD”, „Casa cu gratii pentru tata socru”, „Fara penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nunta deoarece am primit o invitatie speciala de la domnul Dragnea. Vreau sa ii dau cadou o pictura pe panza cu mesajul „Nunta cu penali”, a spus una dintre protestatare.
„Am venit pentru nunta baiatului lui Dragnea. Vrem sa ii uram sa facem un dans cu dansul si sa rapim socrul mare, sa-l ducem intr-o padure in Buzau sa stea cu mistretii, sa vedem daca ia pesta porcina de acolo”, a spus alta protestatara.

O masina a blocat, timp de cateva minute, accesul invitatilor la Palatul Snagov

Cativa protestatari au blocat cu masina, vreme de cateva minute, accesul invitatilor la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind impiedicati sa ajunga la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Aproximativ zece manifestanti se afla la Palatul Snagov, unde striga mesaje anti-PSD.

„Ticalosilor”, „Mafiotilor”, „Rusine”, ”Asteptati, un pic penalilor, ati venit la nunta”, au strigat protestatarii, in vreme ce masina pe care erau afisate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitatilor catre Palatul Snagov. Vreme de cateva minute, invitatii la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriti de masina protestatarilor.

„Am venit la nunta deoarece am primit o invitatie speciala de la domnul Dragnea. Vreau sa ii dau cadou o pictura pe panza cu mesajul „Nunta cu penali””, a spus una dintre protestatare.

„Am venit pentru nunta baiatului lui Dragnea. Vrem sa ii uram sa facem un dans cu dansul si sa rapim socrul mare, sa-l ducem intr-o padure in Buzau sa stea cu mistretii, sa vedem daca ia pesta porcina de acolo”, a spus alta protestatara.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006242 (s)