News Flash:

O persoana a fost transportata de urgenta la spital dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o localitate din Timis

20 Iulie 2022
288 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu casa Timis

Seara grea pentru pompierii timiseni care au intervenit la un incendiu izbucnit la o casa din localitatea Sanmihaiul Roman. Pompierii din cadrul ISU Banat au raspuns incendiului in seara zilei de marti, la ora 18.00. Acestia au stins flacarile si au observat faptul ca in curte se afla un barbat care era inconstient. Acesta a fost preluat de catre un echipaj medical si transportat la cea mai apropriata unitate medicala pentru ingrijiri de specialitate:

„In jurul orei 18:10 am fost anuntati despre producerea unui incendiu (cu o posibila victima) la o locuinta in localitatea Sanmihaiul Roman.

La fata locului s-au deplasat de urgenta 11 pompieri cu 2 autospeciale de stingere, o autospeciala de lucru si salvare de la inaltime si un echipaj SMUR tip C cu medic.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta la terasa locuintei pe o suprafata de aproximativ 40 mp. De asemenea, in curte a fost gasita o victima de sex masculin, inconstienta. Victima a fost preluata de catre echipajul medical”, transmit reprezentantii ISU Banat.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004705 (s)