News Flash:

Constructia stadionului municipal din Calea Buziasului mai asteapta. Nicio firma nu si-a manifestat intentia

19 Iulie 2022
350 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion Timisoara

Viceprimarul municipiului Timisoara, Cosmin Tabara sustine ca, din pacate, constructia stadionului municipal din Calea Buziasului mai trebuie sa astepte pentru ca nicio societate nu a depus o oferta pentru constructia obiectivului.

Motivele invocate de cei 11 constructori care si-au manifestat initial intentia de a construi stadionul sunt legate de actualitatile vremii. Vorbim despre razboiul din Ucraina care a scumpit materiile prime dar si de evolutia economiei mondiale. 

Daca e sa facem o comparatie cu precedenta licitatie, Primaria Timisoara a majorat suma de bani pe care o ofera pentru amenajarea stadionului. Initial, suma de bani era de aproximativ 73 de milioane de lei dar a urcat la peste 92 de milioane de lei, sume fara TVA. 

 

„Sunt dezamagit pentru ca am sperat mult in constructia acestui obiectiv pe care mi l-am dorit foarte mult. Stiu ca este nevoie de constructia lui si va asigur ca nu voi abandona lupta pentru realizarea lui. Voi incerca sa conving in continuare de necesitatea lui, sper sa-i conving si pe ceilalti colegi din executiv ca e nevoie sa facem mai mult pentru a-l construi. ” a transmis viceprimarul liberal Cosmin Tabara.

Stadionul ar urma sa aiba peste 9.000 de locuri, dintre care peste 500 la VIP  si 102 la loje. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005985 (s)