News Flash:

Marcel Ciolacu, schimbari radicale in alegerea canditatului la prezidentiale

18 Iulie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcel Ciolacu 2

Presedintele partidului nu va mai fi automat si candidatul la Presedintia Romaniei, a spus, luni, Marcel Ciolacu. Acesta sustine ca ar fi de acord ca desemnata sa fie chiar o persoana din afara partidului.

Liderul PSD a declarat ca, la nivelul partidului, nu au inceput inca discutii in ceea ce priveste candidatul la presedintie.  

„Viitorul candidat va fi ales de catre fiecare organizatie, de fiecare consilier comunal, municipal, viceprimar, primar in conferinta de alegeri in intreaga tara. Schimbam cu totul sistemul de desemnare a candidatului pentru functia de presedinte al Romaniei. (Candidatii - n.r.) vor veni din organizatii si pot sa se inscrie.

Am facut deja un colectiv de lucru pentru modificarea statutului in acest sens. Parerea mea este ca s-a rupt definitiv acea cutuma prin care presedintele partidului era automat si candidat. Din punctul meu de vedere as accepta si oameni din afara partidului ca sa fie o competitie cat mai deschisa”, a spus Ciolacu, potrivit Mediafax. 

De asemenea, Ciolacu a spus ca PSD trebuie sa intre „intr-o normalitate” si sa organizeze un congres ordinar, pentru ca un astfel de congres nu a mai avut loc din 2011. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007819 (s)