News Flash:

O noua tragedie pe litoralul romanesc. Avea doar 18 ani!

31 Iulie 2016
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
litoral2
Un tanar in varsta de 18 ani a murit inecat, sambata dupa-amiaza, dupa ce a mers sa inoate in lacul Siutghiol, din Mamaia, el fiind scos din apa de catre reprezentantii ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. Cadrele medicale l-au resuscitat zeci de minute, insa fara rezultat.

Tanarul a mers sa inoate in lacul Siutghiol, din Mamaia, vizavi de parcul Aqua Magic, iar apoi trupul acestuia a fost vazut plutind pe lac de catre martori care au anuntat autoritatile, scrie News.ro.

Pentru scoaterea victimei din apa s-a deplasat barca apartinand ISU Dobrogea, care fusese dislocata la inceputul sezonului chiar pe lacul Siutghiol.

Trupul tanarului a fost adus la mal, iar un echipaj SMURD a inceput manevrele de resuscitare. In pofida eforturilor depuse de cadrele medicale, care au incercat timp de zeci de minute sa-l readuca la viata, tanarul nu a mai putut fi salvat.

Medicii s-au mai confruntat, sambata dupa-amiaza, cu alt caz de inec. Un barbat de aproximativ 30 de ani s-a inecat la Eforie Sud, dar cadrele medicale care au intervenit au spus ca el era constient, stabil, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

tanar inecat inoate lacul siutghiol mamaia aqua magic isu dobrogea inec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)