News Flash:

Noi dezvaluiri despre Bogdan Olteanu

30 Iulie 2016
1388 Vizualizari | 0 Comentarii
olteanu2
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu intervine in scandalul momentului. CTP vorbeste in termeni duri despre Bogdan Olteanu, viceguvernatorul BNR care a fost retinut 24 de ore si va fi in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile. Jurnalistul "arunca" vorbe grele la adresa omului de la BNR.

„Numirea lui ca viceguvernator BNR a fost facuta intr-un mod similar acelui asa zis ziarist, Liviu Mihaiu, in functia de guvernatoral Deltei. Nu trebuie sa ajunga niciodata acolo. A fost un gest impotriva bunului simt. Un trafic de influenta ordinar faptul ca acest domn a ajuns acolo. Este vorba despre unul dintre cei mai performantiimpostori din politica romanesca din ultimii 15 ani. A fost parasutat la BNR fara sa aiba cea mai mica leg cu Banca Nationala, fara nicio pregatire. I-a fost oferita aceasta functie in compensatie pentru pierderea postului de presedinte al Camerei Deputatilor.

Imi amintesc sfortarile supraomenesti ale lui Antonescu de a justifica aceasta numire picata de nicaieri cu harzobul din cer. BNR si Isarescu au acceptat aceasta parasutare lipsita de orice justificare, au acceptat din punct de vedere politic. Nu ma mira absolut deloc ceea ce aud. Faptul ca a facut parte dintre bebelusii lui SOV, bebelusii erau supranumiti cei care ajungeau in Delta la Sorin Ovidiu Vintu pentru diverse discutii privind traficul de influenta. E o lista lunga de nume, si nu ma mir ca domnul Olteanu se gaseste printre ele.

Numirea acelui asa zis ziarist a fost stupefianta, a fost realizata cu concursul amicului domnului Olteanu, si anume domnul Tariceanu, daca nu ma insel, cercetat penal chiar azi. Mi-a ramas in memorie un atac uluitor, intr-o emisiune cu Emil Hurezeanu, cand domnul Olteanu s-a lansat intr-un soi de diatriba nationalista de tip Vadim Tudor impotriva NATO si SUA, lasandu-ne cu gura cascata si pe mine si pe Hurezeanu si pe oficialii americani, care nu stiau ce l-a apucat pe acest domn. Cam astea sunt realizarile importantului Olteanu”, a spus Cristian Tudor Popescu. 

viceguvernator bnr liviu mihaiu guvernator impostori antonescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)