News Flash:

Gest incalificabil în Statele Unite

O dădacă a pus în gura bebelușului de care trebuia să aibă grijă o țigară cu marijuana

29 Martie 2023
389 Vizualizari | 0 Comentarii

Naledi Roberts, o tânără în vârstă de 17 ani din Statele Unite, a fost arestată vineri, pe data de 24 martie, după ce polițiștii au descoperit o înregistrare video în care ea punea o țigară de marijuana în gura unui bebeluș. Inițial, ea a afirmat că a fumat marijuana în preajma fetiței de un an, pe care trebuia să o supravegheze, fiica prietenei sale de 16 ani. După ce a fost prezentată înregistrarea, tânăra a recunoscut că a pus țigara în gura copilului. În filmare, se poate vedea cum Naledi Roberts pune țigara în gura copilului, apoi o scoate și o aprinde. Potrivit Daily Mail, nu se știe cum au obținut polițiștii imaginile.

Tânăra a refuzat să ofere o explicație cu privire la motivul pentru care a pus țigara cu marijuana în gura bebelușului. Un purtător de cuvânt al biroului șerifului din Pinellas a declarat pentru Daily Mail că micuța nu pare să fi suferit răni de lungă durată din cauza incidentului.

Pentru infracțiunea de gradul al III-lea, abuzul asupra copiilor care nu provoacă vătămare corporală, desfigurare sau handicap, Naledi Roberts riscă o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare și/sau o amendă de până la 5000 de dolari.

Formele mai grave de abuz asupra copiilor duc adesea la pedepse mai mari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005935 (s)