News Flash:

Atac armat în SUA

Cel puțin șase persoane ucise și altele rănite la o școală din statul american Tennessee

28 Martie 2023
379 Vizualizari | 0 Comentarii

Conform autorităților locale, cel puțin șase persoane au fost omorâte și multe altele au fost rănite după ce un individ a deschis focul într-o școală din statul Tennessee, SUA. Incidentul a avut loc într-o școală generală din orașul Nashville.

Potrivit postului NBC News, bilanțul atacului armat este de șase morți - trei adulți și trei copii - și mai mulți răniți.

Poliția a anunțat că atacatorul a fost o femeie de 28 de ani, care a fost ucisă în urma schimbului de focuri cu forțele de intervenție.

Zeci de mașini de poliție și ambulanțe au intervenit la fața locului, iar autoritățile au instituit un perimetru de securitate în jurul școlii. Ancheta este în desfășurare pentru a determina motivul atacului.

"Pentru noi, este un incident devastator și inacceptabil, care ne îndurerează profund", a declarat Karine Jean-Pierre, purtătorul de cuvânt al Președinției SUA. Președintele Joseph Biden urmează să se adreseze națiunii pentru a condamna atacul și a cere Congresului să adopte măsuri urgente pentru limitarea vânzărilor de arme de foc.

„Oare câţi copii trebuie să mai fie omorâţi până când politicienii republicani din Congres vor acţiona pentru interzicerea vânzărilor de arme de asalt, pentru a remedia problemele sistemului de verificări şi pentru a cere depozitarea armelor de foc în locuri sigure?”, a mai spus Karine Jean-Pierre.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006143 (s)