News Flash:

NU este dieta! NU renunti la mancare! Bei sucul asta si scapi de kilograme rapid!

2 August 2017
2266 Vizualizari | 0 Comentarii
suc
Persoanele supraponderale se pot confrunta cu tot felul de probleme de sanatate din cauza greutatii: boli cardiovasculare, tensiune arteriala, diabet… Iar suita de diete tinute de-a lungul timpului, fara sa aiba vreun efect multumitor asupra corpului lor, de asemenea poate afecta starea de sanatate.
O bautura pe care ti-o poti prepara singura, acasa te ajuta insa sa dai jos kilogramele nedorite, fara sa tii vreun fel fe de regim.
Ingrediente necesare pentru sucul care te scapa de kilograme:
O cana cu apa fiarta
O lingurita de chimion pisat
Coaja de lamaie
Un sfert de lingurita de scortisoara
Jumatate de lingurita de ghimbir
O lingura de miere
Mod de preparare:
Prepararea acestui suc este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa pui toate ingredientele in paharul de apa fiarta. Sucul se consuma o data pe zi. In cazul in care nu tii nici un fel de regim, in paralel, fii mai atenta la alimentele pe care le mananci, pentru ca este, in primul rand, important pentru sanatatea ta si pentru starea generala a organismului.
Amestecul nu trebuie sa inlocuiasca mesele de peste zi, ci poate fi consumat ca o gustare. Bautura te ajuta sa dai jos sase kilograme intr-un timp foarte scurt. De mare ajutor insa iti va fi si sportul, in combinatie cu alimentatia sanatoasa. Iar cel mai graitor exemplu este cel al unei americance, care a reusit sa slabeasca 45 de kilograme, fara vreun regim alimentar. Astfel, secretul performantei lui Lindsey Briand a fost atentia acordata mancarii pe care o consuma.
A avut grija sa inlocuiasca toate produsele din faina alba cu unele din faina integrala. Totodata a decis sa manance mai putin la fiecare masa, dar sa aiba mese mai dese.
Femeia a luat aceasta decizie dupa ce fiul ei i-a spus, la un moment dat, ca nu o mai poate imbratisa.
”Atunci a fost momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva. Intotdeauna am fost o femeie activa insa dupa ce am nascut nu am reusit sa mai dau jos kilogramele acumulate la nastere. De la 24 de ani am inceput sa ma ingras si am ajuns la aproape 120 de kilograme. Am intrat la dieta, dar nu a fost cel mai sanatos mod de a slabi. Am reusit sa dau jos 20 de kilograme, pe care in scurt timp le-am pus la loc, pentru ca am revenit la vechile obiceiuri. In 2013, am decis sa tratez serios problema. Mi-am pus in minte ca de data aceasta sa-mi mentin greutatea”, a marturisit Lindsey despre modul simplu in care a slabit.

persoanele supraponderale probleme sanatate bautura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004461 (s)