News Flash:

VIDEO VIRAL! VIDEO - Ce s-a intamplat cu un batran aflat pe patul de spital, dupa ce si-a vazut cainele. "Nimeni nu s-a putut abtine sa nu planga”

1 Februarie 2017
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
caine cancer
Revederea cu cainele sau l-a readus la viata pe un batran internat la un spital din SUA. Dupa intalnirea cu animalul, James Wathen a reinceput sa  vorbeasca si sa mance.

Batranul in varsta de 73 de ani se degradase semnificativ. Barbatul nu mai manca si era atat de slabit incat nici nu mai putea sa vorbeasca. Intr-o zi insa, a reusit sa ii sopteasca unei asistente ca ii este foarte dor de cainele lui, Bubba, si ca ar vrea sa il revada. Impresionata, femeia si colegii sai au luat patrupedul de la adapostul unde fusese dus odata cu internarea stapanului sau si l-au strecurat in spital. Reintalnirea emotionanta dintre cei doi prieteni a fost filmata si publicata ulterior si pe Internet. „Nimeni nu s-a putut abtine sa nu planga”, a povestit Kimberly Probus, sefa asistentelor.

Surpriza si mai mare a fost insa ca, imediat dupa ce si-a revazut patrupedul, James a inceput sa isi revina: „Starea lui s-a schimbat complet. Acum vorbeste, se poate ridica, mananca. Parca nu mai e aceeasi persoana”, au explicat medicii. De asemenea, ingrijitoarea de la adapost a spus ca si Bubba, care refuza sa mai manance de la despartirea de batran, si-a revenit acum complet si este din nou ca inainte.

Galerie Video


viata batran spital james wathen bubba internarea stapanului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006855 (s)