News Flash:

Noua echipa de la Consiliul Judetean Hunedoara a primit certificatele

12 Iunie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
cj hunedoara
Cei 33 de consilieri judeteni hunedoreni care au fost alesi pe listele partidelor in urma scrutinului din 5 iunie au primit vineri, la sediul Prefecturii Hunedoara, certificatele care le atesta noua calitate. 
In urma rezultatelor din alegerile locale, structura politica a Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara este formata din 18 consilieri judeteni membri ai PSD si din 15 consilieri PNL. 
In conditiile in care PSD detine majoritatea, viitorul presedinte al CJ Hunedoara, ce va fi ales prin votul consilierilor judeteni, va fi deputatul Laurentiu Nistor, liderul organizatiei judetene a PSD. Acesta a declarat vineri ca nominalizarea sa a fost facuta in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, exprimandu-si speranta ca va lucra bine cu noua echipa de consilieri judeteni. 
'Sunt convins ca vom lucra foarte bine in cadrul Consiliului Judetean. Vreau sa le transmit (consilierilor, n.r.) ca trebuie sa muncim pentru judetul Hunedoara, pentru cetateni si nu pentru politic. In momentul in care confundam politicul cu administratia, sunt convins ca nu vom mai lucra pentru cetatenii judetului Hunedoara', a spus deputatul Laurentiu Nistor. 
Potrivit acestuia, viitorii vicepresedinti ai CJ Hunedoara vor fi membri ai PSD, una dintre functii urmand sa fie ocupata, cel mai probabil, de catre fostul prefect al judetului, Sorin Vasilescu. 
'Vin cu o experienta de patru ani ca prefect si sper ca impreuna cu colegii mei sa facem lucruri bune pentru judetul Hunedoara. Am venit sa reconstruim judetul Hunedoara', a afirmat Vasilescu, mentionand ca una dintre prioritatile echipei va fi gasirea parghiilor necesare pentru a stimula investitiile si crearea de locuri de munca. 
Persoana care va ocupa cel de-al doilea post de vicepresedinte al CJ Hunedoara va fi stabilita intr-o sedinta a conducerii PSD Hunedoara. 
Pe de alta parte, presedintele in exercitiu al CJ Hunedoara, liberalul Adrian David, a afirmat ca PNL va face o opozitie constructiva in cadrul institutiei, cu precizarea ca 'va taxa' greselile PSD. 
'Vor fi patru ani de opozitie pe care hunedorenii au spus ca-i meritam. Noi ni-i asumam si speram ca o sa-i reprezentam cu cinste pe cei peste 65.000 de oameni care ne-au acordat votul de incredere. Dincolo de orice analiza postelectorala, nu vom face opozitie doar de dragul opozitiei. Niciodata n-o sa vedeti o atitudine negativista din partea consilierilor judeteni liberali, dar vom taxa - si hunedorenii vor sti - cand PSD-ul greseste', a conchis David. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006506 (s)