News Flash:

Managerul Spitalului „Bagdasar Arseni”, adus cu mandat la DNA

9 Iunie 2016
720 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan Paltineanu
Procurorii DNA fac perchezitii la Institutul Clinic Fundeni, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu”, la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” si la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane de euro.
 Conducerea Institutului Clinic Fundeni anunta, ca pana la ora transmiterii stirii, procurorii DNA nu au facut perchezitii la Institutul Clinic Fundeni, unitate pe care medicul o conduce.
"Ca urmare a informatiilor aparute in presa, va informam ca pana la acest moment nu au fost perchezitii sau descinderi in Institutul Clinic Fundeni si nu avem nicio informatie in acest sens. Activitatea institutului se desfasoara normal", anunta unitatea de spital.
Anterior, surse judiciare au anuntat ca sunt perchezitii la patru spitale din Capitala, printre care si Institutul Clinic Fundeni, in biroul managerului Carmen Orban.
Bogdan Paltineanu, managerul Spitalului „Bagdasar Arseni”, a fost adus cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acesta urmand sa fie audiat in dosarul in care procurorii fac perchezitii la patru spitale din Capitala.
Managerul Spitalului „Bagdasar Arseni”, Bogdan Paltineanu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fiind adus de procurori in baza unui mandat, dupa ce s-au facut perchezitii la biroul acestuia.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca s-au facut perchezitii la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”, in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” in biroul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii. Verificari sunt si la sediul Institutului Clinic Fundeni, in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie - Patologica - Madalina Gabriela Radu.
"In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat de presa.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca institutiile publice la care se fac perchezitii sunt Institutului Clinic Fundeni, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” , Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” si Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.
Aceleasi surse precizeaza la sediul Institutului Clinic Fundeni, perchezitiile au loc in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie - Patologica - Madalina Gabriela Radu. La Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” sunt perchezitii in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” in bioul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii.
Sursele citate precizeaza ca prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro, faptele fiind comise in perioada 2008 - 2016.

procurorii dna bogdan paltineanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 22 queries | Mysql time :0.044939 (s)