News Flash:

Planurile primarului Robu pentru noul mandat

8 Iunie 2016
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul ales al Timisoarei, Nicolae Robu, le-a multumit, marti, timisorenilor care i-au acordat increderea pentru un al doilea mandat. 
''Vreau sa le multumesc celor care au avut incredere in mine si mi-au dat votul si sa le spun ca iau acest gir de incredere in sensul aprecierii de catre domniile lor a ceea ce am facut pe parcursul primului mandat, care se apropie de final. M-am straduit sa schimb Timisoara in bine, asa cum am promis ca voi face, am muncit enorm, cu suflet, in orice am intreprins, am facut-o cu cinste, cu corectitudine, cu respectarea legii, in rezonanta cu asteptarile timisorenilor, iar votul in favoarea mea arata clar ca o majoritate a timisorenilor a rezonat'', a declarat Nicolae Robu, in conferinta de presa. 
El a spus ca schimbarile Timisoarei, produse in primul sau mandat, au determinat catalogarea orasului de catre publicatii straine drept ''cel mai dinamic oras din Romania'', ''orasul cel mai recomandat pentru investitii, cel mai prietenos cu mediul de afaceri'', ''orasul cu cea mai ridicata rata a turismului din Romania, cu 85% peste cresterea medie nationala'' si alte aprecieri pozitive. 
Pe de alta parte, Nicolae Robu a sustinut ca orasul are si puncte slabe, referindu-se la ''indivizi certati cu legea, care vandalizeaza si nu respecta nimic in jurul lor". "Avem si hoti si trebuie sa ne ocupam de ei si, evident, sa-i tratam asa cum merita sa fie tratati", a afirmat Robu. 
Primarul ales i-a asigurat pe timisoreni ca si in noul mandat se va "dedica total" pentru "schimbarea radicala in bine" a orasului. 
''Avem mari proiecte pregatite. Am prezentat cele 40 de proiecte majore si o lista de 15 proiecte de mai mica anvergura, dar extrem de importante, pentru ca afecteaza viata noastra cotidiana'', a spus primarul Timisoarei. 
Nicolae Robu a mentionat, totodata, ca respectivelor proiecte le-a alaturat o lista de obiective pe care nu le poate materializa Primaria Municipiului Timisoara, dar pentru care primarul trebuie sa face diligentele necesare. Prioritara este, conform lui Robu, reabilitarea centurii rutiere de sud a Timisoarei, pentru care este posibila organizarea unui protest al timisorenilor, pentru a cere guvernului sa sprijine respectivul proiect, in conditiile in care investitia nu intra in atributiile administratiei locale si presupune costuri de circa 124 de milioane de euro, plus TVA. AGERPRES

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007708 (s)