News Flash:

Un nou început

Nord-irlandezul Neil Lennon, noul antrenor al echipei Rapid Bucureşti

22 Mai 2024
93 Vizualizari | 0 Comentarii


Pe site-ul oficial, echipa de fotbal Rapid București a anunțat că a încheiat contractul cu tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon, care va deține funcția de antrenor principal.

„Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Neil Lennon în funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid! În vârstă de 52 de ani, antrenorul nord-irlandez are o carieră impresionantă şi o experienţă vastă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Fostul căpitan al naţionalei nord-irlandeze a semnat un contract pe două sezoane, până în vara anului 2026”, se precizează într-un comunicat al FC Rapid.

Lennon și-a exprimat dorința de a obține rezultate remarcabile la Rapid și a comparat suporterii giuleșteni cu cei ai echipei Celtic, pe care a antrenat-o anterior.

„La început, am vorbit cu domnul Şucu şi cu (directorul sportiv) Daniel Sandu, am purtat discuţii ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni şi am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Şucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii. A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind şi cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucuros să fiu aici, ştiu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine. Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri, dar acest lucru vine odată cu obţinerea rezultatelor pozitive şi cu a face performanţă. Este responsabilitatea mea. Ştiu că sunt suporteri foarte pasionaţi, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanţă, acesta este obiectivul meu principal. Sper să întâlnesc curând suporterii şi voi face tot ce este posibil pentru a face performanţă cu Rapid”, a afirmat Lennon. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006624 (s)