News Flash:

Noi DETALII despre PLAGIATUL lui Kovesi

17 Noiembrie 2016
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Sesizarea de plagiat formulata de Grupul de Investigatii Politice (GIP) cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kövesi este "partial indreptatita si fundamentata" - aceasta este una dintre concluziile Comisiei de Etica a Universitatii de Vest din Timisoara (UVT), au declarat pentru PressOne surse din conducerea UVT.

Sesizarea GIP viza circa 4.000 de randuri din totalul de 11.000 de randuri ale tezei intitulate "Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal", cu care procurorul-sef al DNA a obtinut, in 2011, titlul de doctor in Drept.
Cu toate ca era de asteptat ca UVT sa trimita Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) o recomandare privind fie mentinerea, fie retragerea titlului de doctor aflat in discutie, Senatul UVT a votat joi, 17 noiembrie, cu majoritate covarsitoare, ca Universitatea sa isi insuseasca viitoarea decizie a comisiei de lucru a CNATDCU.

UVT a fost obligata sa propuna mentinerea sau retragerea titlului

Regulamentul CNATDCU prevede ca universitatea careia i se solicita un punct de vedere cu privire la o abatere etica intr-o teza de doctorat trebuie sa formuleze si o propunere de mentinere sau retragere a titlului de doctor.

In caz contrar, CNATDCU are obligatia de a cere refacerea si retransmiterea acestuia, cu toate elementele prevazute legal, in termen de doua zile.

sesizarea gip cnatdcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006361 (s)