News Flash:

Plangere PENALA facuta de jurnalistul Radu Soviani

17 Noiembrie 2016
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
radu soviani
Fostul purtator de cuvant al Autoritatii de Supraveghere FinanciaraRadu Sovani, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul instantei supreme, Acesta a spus, la iesire, ca a fost chemat de procurori dupa ce a depus o sesizare impotriva presedintelui ASFMisu Negritoiu, dar si a unor executori judecatoresti, in legatura cu presupuse abuzuri, "impotriva mea si a mediei", scrie News.ro.

Intrebat despre ce este vorba, Soviani a spus ca a depus o sesizare impotriva mai multor persoane. El a adaugat ca documentul il vizeaza pe seful ASF, Misu Negritoiu, dar si pe unii executori judecatoresti, precum si alte persoane, fara a preciza cine sunt acestea.

Pe 7 septembrie, Radu Soviani anunta pe blogul sau ca pune la dispozitia tuturor celor interesati memoriul depus de firma sa, RST Media, in ianuarie 2015, la Camera Deputatilor si la Senat in legatura cu "abuzurile semnalate in ASF, cu consecinte directe asupra majorarii nivelului de prima RCA inca din ianuarie 2015".

In martie, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul fostului purtator de cuvant al ASF Radu Soviani prin care acesta a cerut despagubiri de 1,03 milioane de lei pentru rezilierea unui contract cu autoritatea inainte de termen.

fostul purtator autoritatii supraveghere financiara radu sovani asf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005853 (s)