News Flash:

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului Daniel Prodan va fi depus pe Arena Nationala

17 Noiembrie 2016
905 Vizualizari | 0 Comentarii
prodan3
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a aprobat, joi, cererea familiei fostului international Daniel Prodan de a depune sicriul pe Arena Nationala, au declarat reprezentanti ai Primariei pentru agentia de presa MEDIAFAX.
Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a dezvaluit, joi, ca familia lui Daniel Prodan, decedat miercuri din cauza unui infarct, va incerca sa depuna sicriul cu trupul neinsufletit al fostului international la Arena Nationala. Primaria Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, solicitarea familiei.
Fostul fotbalist Daniel Prodan a incetat din viata in urma unui infarct, miercuri seara, la varsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucuresti, FC National si Messina. La echipa nationala, fostul fundas a jucat 54 de meciuri. Tragedia s-a petrecut in casa din Voluntari a fostului international, care s-a stins din viata sub privirile sotiei sale, Licinia, la varsta de doar 44 de ani. Este primul component al Generatiei de Aur care se stinge din viata.
Daniel Prodan s-a nascut la data de 23 martie 1972, la Satu Mare si a evoluat pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 si la Campionatul European de Fotbal din 1996. De asemenea, el este fratele mai mare al jucatorului Ciprian Prodan de la FC Olimpia Satu Mare. In martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obtinute la turneele finale din perioada 1990-2000 si pentru intreaga activitate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)