News Flash:

Liviu Dragnea il ataca dur pe ministrul de Interne

17 Noiembrie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
Presedintele PSDLiviu Dragnea, a criticat astazi "lipsa de actiune" a ministrului de InterneDragos Tudorache, in ceea ce priveste situatia creata in ultimele zile de vremea nefavorabila, apreciind ca, "in afara de militarizarea 'Doi si-un sfert', nu face nimic altceva".


"In ceea ce priveste poleiul de pe Autostrada Soarelui, Raed Arafat nu poate sa rezolve singur, l-au lasat singur, este un om foarte bine pregatit, profesionist, dar l-au parasit. Ministrul de Interne este pionul principal in tot acest angrenaj, el trebuie sa gestioneze Comandamentul pentru Situatii de Urgenta. Unde este dl Tudorache? El a avut o singura preocupare de la inceputul mandatului - sa-l dea afara pe Toba, un om profesionist, un om cu care eu am lucrat si care stia sistemul. A plecat. Ce face dl. Tudorache? In afara de a dori sa militarizeze 'Doi si-un sfert' prin ordonanta de urgenta? De ce, pentru ca cei care lucreaza in 'Doi si un sfert sa nu mai poata refuza un ordin de la un superior daca este pus sa faca ceva la limita legii in ceea ce priveste o urmarire sau o ascultare? Unde e ministrul de Interne aici? Alaltaieri dimineata, cand oamenii erau in zapada, servea micul dejun prin Dorobanti. Dar asta este treaba lor. Problema de la 'Doi si-un sfert' nu se rezolva prin militarizare, ci se rezolva printr-o alta abordare si prin schimbarea atributiilor", a declarat Dragnea, intr-o conferinta de presa.
Potrivit acestuia, "Autostrada Soarelui risca sa devina Autostrada Mortii, pentru ca nu exista nicio coerenta pentru pregatirea acestui sezon".


"Ministrii sunt in campanie electorala, premierul este in campanie electorala, secretarii de stat in campanie electorala, functionarii de acolo nu mai lucreaza pentru ca nu mai au niciun fel de coordonare. Un asemenea stil de guvernare, care nu poate sa faca fata unor provocari normale intr-o tara ca Romania, cum poate sa faca fata unor provocari regionale si internationale, care vor fi mult mai mari decat 7 - 10 fulgi de zapada in sud-vestul Romaniei. Exista si legislatie, exista si proceduri, exista si institutii care deja au functionat in toata aceasta perioada. De ce atunci cand eu am coordonat toate aceste activitati in doi ani de zile de zapezi grele, nu gluma, nici un roman nu a fost uitat in zapada? Chiar daca unii n-au tinut cont de ceea ce-i avertizam noi si meteorologii si evitau si barajele instituite de politie - toti au fost recuperati. Intr-o noapte am recuperat 1.103 oameni din 7 judete. Sunt proceduri pe care daca le respecti si te implici in mod serios - nu afli de la televizor cand ploua sau cand vin inundatiile sau cand ninge - romanii sunt salvati", a mai spus liderul PSD.

presedintele psd liviu dragnea dragos tudorache
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005240 (s)