News Flash:

NIMIC MAI SIMPLU! Ce sa mananci seara daca vrei sa scapi de kilogramele in plus

8 Februarie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire perfecta
Cand incepi o dieta sau un program in timpul caruia trebuie sa slabesti, stii ca exista unele reguli de respectat. In functie de dieta pe care o urmezi, sau de planul personalizat pentru a pierde kilogramele in plus, vei tine cont de anumite reguli. Afla care sunt acele alimente pe care nu trebuie sa le mananci seara daca te lupti cu kilogramele in plus.
Cinci alimente care, consumate seara, nu te ajuta sa slabesti
Ciocolata neagra. Este o alegere sanatoasa daca, in timpul dietei, ti se face pofta de ceva dulce. Dar, inainte de culcare, este bine sa eviti acest aliment. Contine cafeina si zahar, ultimul fiind cel care nu te va ajuta in timpul dietei. Zaharul ii va permite grasimii sa se acumuleze in corp. In timpul noptii nu ai activitate. Deci, nu ai cum sa elimini cantitatea de zahar primita dupa ce ai consumat ciocolata.
Ulei de cocos si branza de capra. Alimentele bogate in grasimi saturate te ajuta sa slabesti. Totusi, daca le vei consuma seara, tarziu, nu vor avea acelasi efect. Vor fi digerate greu si nu vor avea efectele benefice mult asteptate.
Mancaruri condimentate. Consumate inainte de a adormi, nu iti vor face bine. Nu vei avea un somn linistit si nici in lupta cu kilogramele in plus nu te vor ajuta.
Vinul rosu. Se spune ca este recomandat un pahar de vin rosu inainte de culcare. Dar, nu este in totalitate adevarat. Alcoolul aduce un anumit aport caloric si, noaptea, inainte de culcare, nu este tocmai indicat. Plus ca dupa ce vei consuma vin, nu vei putea avea un somn profund.
Anumite mancaruri coapte. Fursecurile si negresele pregatite in casa sunt greu de refuzat. Consumate inainte de culcare, nu te vor ajuta sa slabesti. Contin zahar care iti da energie. Insa, pentru ca noaptea nu ai activitate, energia aceea nu se va consuma si se va transforma in grasime.

dieta ciocolata neagra mancaruri condimentate vinul rosu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007028 (s)