News Flash:

Niculae si Dana au lasat doi copii orfani, dupa ce ei au murit ieri in raul Timis. Femeia a incercat sa-l scoata din apa pe sotul ei, dar a fost luata de curenti

27 Iunie 2022
690 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 06 27T070506 924

Niculae si Dana au lasat doi copii orfani, dupa ce ei au murit ieri in raul Timis. Femeia a incercat sa-l scoata din apa pe sotul ei, dar a fost luata de curenti

Astazi a fost ultimul picnic in familie pentru Niculae si Dana, doi soti care au murit in raul Timis chiar sub privirile copiilor lor. Acestia se aflau pe malul raului alaturi de fetita lor si baietelul in varsta de 10 si 11 ani, dar si de prieteni de familie.

Dana si Niculae au lasat doi copii orfani. Cei doi soti au murit ieri in raul Timis

Niculae a vrut sa intre in apa sa se scalde, dupa ce a mancat, astfel ca acesta a intrat rapid in rau, desi nu stia sa inoate si a fost luat de curenti. Sotia lui a sarit sa-l ajute, dar ulterior si ea s-a inecat, caci nici aceasta nu stia sa inoate, astfel ca sansele de a putea sa mai iasa din apa involburata erau destul de mici.

Copiii se aflau pe mal si sperau ca intr-un final parintii lor sa iasa din apa si sa fie readusi la viata. Abia dupa trei ore scafandrii au reusit sa-i aduca la mal, insa deja Niculae si Dana nu mai traiau si medicii de pe ambulanta nu au mai putut decat sa constate decesul.

Acum micutii vor trebuie sa isi conduca parintii pe ultimul drum, insa ceea ce se va intampla cu acestia ramane de vazut. Potrivit apropiatilor familiei, Niculae si Dana traiau foarte modest, iar barbatul provenea dintr-o familie cu multi frati.

Parintii Danei au murit in urma cu mai multi ani, iar parintii lui Niculae sunt foarte batrani, iar singura solutie ar fi ca cineva dintre fratii barbatului sa-i adopte pe copii, caci astfel vor ajunge in grija statului.

Micutii vor trebui sa traiasca cu imaginea in care si-au vazut pentru ultima oara parintii in timp ce se zbateau sa traiasca, dar din pacate fara succes.

S-au fotografiat cu totii impreuna inainte de a muri
Cu doar cateva minute inainte de a avea loc sfarsitul celor doi soti, acestia s-au fotografiat cu copiii lor si cu prietenii lor de familie pe malul apei, acolo unde Dana pregatise mancare si unde barbatii au facut gratar.

Copiii erau foarte fericiti impreuna cu parintii lor si se bucurau de atmosfera placuta, de relaxare si de soarele puternic. La doar cateva momente distanta aveau sa devina orfani de parinti si nevoiti sa fie martori la moartea lor.

Galerie Foto

img_2022_06_27T071125.584_-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008799 (s)