News Flash:

Giratie provizorie si schimbarea sensului de circulatie pe bulevardul Cetatii

24 Iunie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Planuri Comisie page 0001

Primaria Timisoara are in programul de dezvoltare realizarea obiectivului de investitii “Reabilitare linii de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4, Bulevardul Cetatii”.

Lucrarile aferente acestui obiectiv de investitii, finantat din bugetul local, continua si genereaza modificari in circulatia rutiera.

Astfel, se vor executa lucrari de refacere a terasamentulului caii de rulare a tramvaiului,  inlocuirea sinelor si montajul cablurilor in intersectia str. Gheorghe Lazar – bd. Cetatii – str. Closca, incepand cu data de 27.06.2022 (ora 9) pana in data de 28.11.2022.

Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a circulatiei rutiere in aceasta intersectie se va amenaja o giratie provizorie pe perioada  lucrarilor, instalatiile de semaforizare  functionand pe intermitent.

De asemenea, in perioada mentionata traficul va fi dirijat de pe partea stanga pe partea dreapta a bulevardului Cetatii dinspre str. Gheorghe Lazar spre Calea Torontalului, iar pe partea stanga a bulevardului Cetatii  se va circula in regim de sens unic de la str. Gheorghe Lazar pana la intersectia cu str. Matei Basarab.

Pentru o mai buna exemplificare anexam si planurile avizate in Comisia de Circulatie de la nivelul municipiului.

Galerie Foto

Planuri_Comisie_page_0002
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006305 (s)