News Flash:

Calea ferata dintre Caransebes si Lugoj va fi modernizata, unde trenurile vor putea circula cu 160 km/h

24 Iunie 2022
364 Vizualizari | 0 Comentarii
cale ferata timis

Castigatorul licitatiei pentru sectorul caii ferate dintre Caransebes si Lugoj a fost desemnat joi. Portiunea va fi modernizata, astfel incat trenurile sa poata circula cu 160 km/h, anunta CFR.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca a fost desemnata oferta castigatoare la procedura de licitatie publica pentru achizitia serviciilor de proiectare si executie a lucrarilor de modernizare pe sectiunea Caransebes - Lugoj (lotul 1), aferenta obiectivului „Modernizarea liniei CF Caransebes - Timisoara - Aradˮ, pentru cresterea vitezei de circulatie la 160 km/h pentru trenurile de calatori si 120 km/h pentru trenurile de marfa.

Oferta financiara in valoare de 1.367.674.772 lei, fara TVA, a fost desemnata castigatoare, contractul de achizitie publica urmand a fi incheiat si semnat de ambele parti la finalul perioadei legale de contestatii, precizeaza reprezentantii CFR. Sursa de finantare va fi asigurata prin Planul National de Relansare si Rezilienta (PNRR).

Proiectul de modernizare pe sectiunea Caransebes - Lugoj (Lot 1) cuprinde lucrari complexe de infrastrutura si suprastructura feroviara (terasamente, linii, statii C.F, consolidarea lucrarilor de arta, lucrari de instalatii, energoalimentare, telecomunicatii) si de protectia mediului, precizeaza CFR.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005218 (s)