News Flash:

NEPASARE / Cladirea Postei Mari, lasata in paragina

9 Martie 2014
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Autoritățile locale doresc să contribuie la reabilitarea Poștei Mari, însă nu au suficiente fonduri. Clădirea Poştei Mari, una dintre cele mai mari clădiri din Timişoara, se află într-o stare avansată de degradare. Deşi se află într-o zonă ultracentrală, clădirea este în proporţie de aproximativ 70 la sută nefolosită.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei imobilul se află în proprietatea Poştei Romane.
„Clădirea aceasta a reprezentat un monument impozant al Timișoarei, centru în care se făcea specializarea și verificarea specialiștilor care lucrau în domeniul poștei și telecomunicațiilor. Primăria o să-l sprijine logistic pe domnul director, care este doritor de a face ceva din clădirea aceea monumentală. Din punct de vedere al ocupării, nici 25% nu este ocupat”, spune viceprimarul Traian Stoia.
Potrivit autorităților locale, clădirea nu a fost reabilitată de peste douăzeci de ani. Cu toate că în ultimii ani au existat cereri pentru cumpărarea unor spaţii din cadrul poştei, acest lucru nu a fost suficient pentru a salva clădirea. Poșta Mare este construită pe cinci nivele, demisol, parter și trei etaje. Are o suprafață construită de 4.426 mp și o suprafaţă desfăşurată de 12. 000 mp. Pentrutimisoara.ro

traian stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1031 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036245 (s)