News Flash:

Ne topim! Prognoza meteo pentru marti si miercuri

10 August 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula
Valul de caldura se va intensifica si va cuprinde toate regiunile, astfel ca dupa-amiaza va fi canicula in majoritatea zonelor, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati al disconfortului.
BUCURESTI
Vremea va fi caniculara dupa-amiaza, cand indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade, iar cea minima de 22...23 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

IN TARA
Cerul va fi variabil, cu unele innorari si cu totul izolat ploi de scurta durata in a doua parte a zilei in zona montana, iar seara si noaptea posibil si in regiunile sud-estice. Vantul va fi moderat in sud-est si va sufla in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28...29 de grade in sudul litoralului si 38 de grade in Campia de Vest si in Campia Romana; minimele termice vor fi cuprinse intre 10...12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 26 de grade pe litoral.
IN TARA (MIERCURI)
Vremea va fi in continuare caniculara dupa-amiaza in majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmand a depasi local pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii pentru ploi slabe, de scurta durata la munte si in regiunile sudice. Vantul va fi moderat in sud-est si va sufla  in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 15 si 26 de grade, mai scazute in zonele depresionare, pana spre 9...10 grade in cele ale Carpatilor Orientali.

bucuresti zona preoraseneasca in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)