News Flash:

Turistii blocati pe Jepii Mici, recuperati de salvamontisti in cursul noptii

10 August 2015
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
salvare montana
Salvamontistii din statiunea prahoveana Busteni i-au recuperat, in noaptea de duminica spre luni, pe cei sase turisti care au ramas blocati pe traseul Jepii Mici, din Masivul Bucegi, salvatorii ajutand, de asemenea, o familie cu patru copii care urcase pe platoul Bucegi sa ajunga pana la Piatra Arsa.
Salvatorii montani i-au recuperat, in noaptea de duminica spre luni, pe cei sase turisti care, duminica seara, au ramas blocati pe traseul Jepii Mici, in timp ce coborau spre statiunea Busteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unul dintre ei avea crampe musculare, iar altul suferise o entorsa, a declarat seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc.
Salvamontistii i-au coborat pe cei sase pana in statiunea Busteni.
Tot duminica seara, salvatorii montani din Busteni au fost solicitati sa intervina in sprijinul unei familii cu patru copii, care a urcat pe platoul Bucegi.
Turistii au plecat catre platou tarziu si i-a prins noaptea, ei neputand sa mai ajunga pana la Piatra Arsa, acolo unde isi lasasera masina.
Salvamontistii i-au ajutat pe cei doi adulti si sase copii sa coboare pana la Piatra Arsa, de unde si-au continuat drumul in siguranta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006334 (s)